Mailman - Mailman-brugere - Abonnent login; Københavns Universitet

Forside

Mailman > Listeinfo > Mailman-brugere

Mailman - Mailman-brugere - Abonnent login

Mailman-brugere er et periodisk nyhedsbrev, som sendes til alle administratorer af danske Mailman-lister på list.ku.dk.
Dansk

På denne liste udsendes information, om ændringer, større fejl og kommende vedligeholdelse af Mailman, til samtlige administratorer af danske maillister på list.ku.dk.

Administratorer af nye danske lister vil automatisk blive tilmeldt denne liste. På grund af den automatiske opdatering er det ikke muligt at tilmelde sig listen efter ønske, da man vil blive fjernet igen ved næste opdatering, hvis man ikke er administrator.

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i Mailman-brugere Arkivet, dog forudsat at listens administrator har slaring;et arkivering til.

Sådan bruges mailinglisten Mailman-brugere

Hvis du vil sende en e-mail til alle abonnenter på listen, skal du sende til mailman-brugere@list.ku.dk.

Listens administrator kan have valgt at listen er modereret, hvilket vil sige at din mail muligvis kan blive holdt tilbage for godkendelse.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til Mailman-brugere

Du kan tilmelde dig Mailman-brugere ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mailt som beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig til listen imod din vilje. Når du så har bekræftet tilmeldingen, vil din anmodning blive sendt til listens moderator for godkendelse. Du vil derefter få moderators afgørelse tilsendt i en e-mail. Dette er også en skjult liste, hvilket betyder at medlemslisten kun er tilgængelig for listeadministrator.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  

  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.


  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser: Dansk  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nej Ja

Frameld eller ret dine personlige indstillinger på Mailman-brugere

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen Mailman-brugere).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse

Medlemmer af Mailman-brugere

(Medlemslisten er kun tilgængelig for listens administrator.)

Indtast administratoradresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Adgangskode: