Mailman - Hydrologidag - Abonnent login; Københavns Universitet

Forside

Mailman > Listeinfo > Hydrologidag

Mailman - Hydrologidag - Abonnent login

Hydrologidagen har til formål at bygge bro mellem forskere og praktikere indenfor vandforvaltning, og giver en enestående mulighed for at må¸ de ligesindede og dyrke netværket indenfor det hydrologiske fagområde
Dansk

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i Hydrologidag Arkivet, dog forudsat at listens administrator har slaring;et arkivering til.

(Arkivet er kun tilgængelig for medlemmer af listen.)

Sådan bruges mailinglisten Hydrologidag

Hvis du vil sende en e-mail til alle abonnenter på listen, skal du sende til hydrologidag@list.ku.dk.

Listens administrator kan have valgt at listen er modereret, hvilket vil sige at din mail muligvis kan blive holdt tilbage for godkendelse.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til Hydrologidag

Du kan tilmelde dig Hydrologidag ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mailt som beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig til listen imod din vilje. Når du så har bekræftet tilmeldingen, vil din anmodning blive sendt til listens moderator for godkendelse. Du vil derefter få moderators afgørelse tilsendt i en e-mail. Dette er også en skjult liste, hvilket betyder at medlemslisten kun er tilgængelig for listeadministrator.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  

  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.


  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser: Dansk  

Frameld eller ret dine personlige indstillinger på Hydrologidag

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen Hydrologidag).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse

Medlemmer af Hydrologidag

(Medlemslisten er kun tilgængelig for listens administrator.)

Indtast administratoradresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Adgangskode: